Sydfyns Forening for Kreativ Bevægelse

☉ dit kropskulturhus på Svendborg Havn ☉

image alt

HjemOmFestivalVær medHoldKlatrehalFilerStøtteKontakt


Ugeplan

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag
8-10: Yoga v. Joe
16-19: fælles styrketræning 16-19: Fællesklatring

Fællesklatring

tidspunkt: torsdag kl 16-18 
alder: alle
pris: gratis
nøgleholder: Viktor

Vi mødes til uforpligtende træning torsdag eftermiddag, for at forsøge at samle klatreinteresserede. Vi hygger, hjælper hinanden med at byge og løse problemer (ruter) i alle sværhedsgrader.

Vores væg er en såkaldt "kaosvæg", hvilket betyder, at væggen er fyldt med greb af forskellige slags, således at alle kan skabe deres egne ruter i "kaosset". Vi bruger appen retroflash til at gemme og dele ruter med hinanden. Søg på "cirkus rummet" for at finde vores væg i appen.

Yoga-undervisning

tidspunkt: tirsdag kl 8-10
pris: betal hvad du kan/vil/donation
start: 7. januar 2023
instuktør: Joe

Vores yogahold afholdes tirsdag morgen og faciliteres af Joe. Fokus er på inklusion og et trygt bevægelsesrum for alle kroppe og sind. Der er måtter og stropper, man kan låne, men medbring gerne egen måtte samt tæppe, his muligt.

Intet bestemt niveau påkrævet - tvært imod skal denne yoga være mulig at deltage i uagtet erfaring.

Kom 10 minutter før holdstart.

Fælles styrketræning

tidspunkt: mandag kl 16-19
pris: gratis for medlemmer
instruktør: ingen

Vi mødes og styrketræning mandag eftermiddag/aften med fokus på calistenics, men med plads til hvadend du har lyst til. Det er ikke undervisning, men der vil være kyndige medlemmer, som er erfarne, som kan give intro og tips og tricks. Som alt andet, er dette frivilligt drevet og vi skaber sammen et trygt rum til at blive stærkere

Da vores plads er begrænset, så er det ikke muligt at klatre i dette tidsrum

Retningslinjer for aktiviteter i vores forening

Vi ønsker at lægge rum til alle former for bevægelse, så hvis du godt kunne tænke dig at have et løbehold, ultimate-hold, en workshop eller et arragement, så kontakt os. Vi har udviklet retningslinjer for vores aktiviteter, således at undervisere også kan få løn for deres arbejde, hvis det er aktuelt. Disse retningslinjer er at finde her.